SORUMLULUK SINAVLARI 11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ BAŞLAYACAKTIR

• SORUMLULUK SINAVLARI, 11 EYLÜL 2023 PAZARTESİ GÜNÜ  BAŞLAYACAK  OLUP GÜNCEL SINAV LİSTESİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR.

04.09.2023 145

Sayın Veliler, Sevgili Öğrenciler, 11 EYLÜL 2023 Pazartesi  günü sorumluluk sınavlarımız başlayacaktır.

Sorumluluk Sınavlarına girecek öğrencilerimizin SORUMLULUK SINAV İLAN LİSTESİNİ iyice inceleyerek e-okulda kendi sayfalarında görünen  sorumlu dersleri ve sınıf seviyelerini kontrol ederek sınavlara katılmaları gerekmektedir.

•            SEVGİLİ ÖĞRENCİLER, SINAVLARDA OKUL KURALLARINA KESİNLİKLE UYUNUZ.

•         LÜTFEN SINAV SAATİNDEN 10 DK. ÖNCE SINAVLARDA KULLANACAĞINIZ DERS ARAÇ GEREÇLERİNİZLE BİRLİKTE OKULDA HAZIR BULUNUNUZ.

•   BAŞARILAR DİLİYORUZ

•  SINAV TAKVİMİ AŞAĞIDAKİ GİBİDİR