Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Öğrencilerimizin Ulu Önder Atatürk’ün ilke ve inkılaplarına bağlı, akılcı, hoşgörülü, demokrat, laik ve dürüst insanlar olarak yetişmelerini sağlamak. Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, güvenli, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamak. Dünyadaki bilimsel, teknolojik, ekonomik, sosyal gelişmeleri takip edebilecek hatta katkıda bulunabilecek seviyede mesleki bilgi ve beceriye sahip olmalarını sağlamak.

Misyon: Biz; öğrencilerimizin, mesleki ve teknik eğitim anlamında yeterli bilgi ve beceriye sahip, topluma yararlı birer birey olarak yetişmeleri için varız. Bilim ve teknolojiyi yakından takip eden, ulusal kültürünü uluslararası kültürle yoğurabilen aynı zamanda yeniliklere açık, girişimci, yaracı, eleştirel, evrensel değerleri benimseyen, mesleki bilgi ve becerilerini ülkesine ve ulus ötesi düzeye aktarabilen bireyler yetiştirmek

Başarılar:

Pansiyon Bilgileri: Yok
Saatler: 12. Sınıflar : 08.30 ve 17.10 (Pazartesi-Salı - Perşembe-Cuma) ----- 9,10,11. Sınıflar : 08.30 ve 16.20 ( Pazartesi-Salı-Cuma) ----- 9,10,11. Sınıflar: 08.30 ve 15.30 (Çarşamba-Perşembe)
Sportif Etkinlikler: Halk oyunları, Voleybol
Bilimsel Etkinlikler: Tübitak 4006 Bilim Fuarı
Proje Çalışmaları: Ulusal Projelerimiz
Uluslararası Projelerimiz
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: Uluslararası Projelerimiz

WEB - https://nevzatayazktml.meb.k12.tr

Adres - Dikmen Caddesi No.112 Çankaya / Ankara

Öğretim Şekli :Normal

Yerleşim Yeri - Harbiye Mahallesi Dikmen Caddesi Polisevi Karşısı No:112 Çankaya/ANKARA

Adres - Dikmen Caddesi No.112 Çankaya / Ankara

Ulaşım Ulus ve Kızılay´dan Dolmuş ve Otobüs ile ulaşım mümkün.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık Ulus´a 6, Kızılay´a 3 km.