Okulumuz Yiyecek İçecek Hizmetleri Alanı 11. sınıf Aşçılık ve Servis Atölyesi Dersi kapsamında, çalışma alanlarını tanıma ve sektörel gezi, gözlem ve uygulama çalışmaları yapabilmek adına, alan öğretmeni Asiye Yılmaz eşliğinde Ankara Sheraton Otel gezisi gerçekleştirdik.
Öğrencilerimiz otel mutfağı tanıma ve çalışma alanları, sistemleri, araç-gereçleri hakkında bilgi sahibi olup, uygulama çalışmaları ile de güzel bir workshop izlemişlerdir.
Başta Otel müdürü Gürkan Akbay ve Türkiye Aşçılar Federasyonu Başkanı Zeki Açıköz olmak üzere Şef Fatih Nazlı ve Yiyecek ve Hijyen müdürü Figen Ünlüoğlu'na ilgi ve desteklerinden dolayı çok teşekkür ederiz.