"YEŞİL TEKNOLOJİ" e-twinning projemiz.

Bu seneki E-twinning projemiz Yeşil Teknoloji ( Green Technology). Kurucularımız Aysun TÜRKOĞLU ( Şanlıurfa Necip Fazıl Kısakürek Fen Lisesi- Biyoloji Öğretmeni ) Xatire SHABEDDİOVA ( Azerbaycan Sheki Iı nomrali tam orta mekteb- Kimya öğretmeni ) Proje ortaklarımız  Manuela FAZECAS ( Liceul Tehnologıc Special nr 1,Oradea/ Romania- Edebiyat  öğretmeni ) Berna YEŞİLDAĞ ( Yakup Bozatlı Anadolu Lisesi- İngilizce öğretmeni ) Ayşe Başak YAVUZDEMİR ( Dikmen Nevzat Ayaz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi/ Grafik ve Fotoğraf Alanı öğretmeni )   Bu proje ile öğrencilerimizde çevre koruma ve iklim değişikliği ile ilgili sürdürülebilir teknoloji ve iklim değişikliklerinin dünya üzerindeki etkilerinin önemi konusunda farkındalık oluşturmak hedeflenmektedir.   Our E-twinning project this year is Green Technology. Our Founders Aysun TÜRKOĞLU ( Şanlıurfa Necip Fazıl Kısakürek Science High School - Biology Teacher) Xatire SHABEDDIOVA (Azerbaijan Sheki II nomrali full secondary school- Chemistry teacher) Our project partners Manuela FAZECAS ( Liceul Tehnologıc Special nr 1,Oradea/ Romania- Literature teacher ) Berna YEŞİLDAĞ ( Yakup Bozatlı Anatolian High School - English teacher ) Ayşe Başak YAVUZDEMİR ( Dikmen Nevzat Ayaz Vocational and Technical Anatolian High School / Graphic and Photography Teacher ) With this project, it is aimed to raise awareness in our students about the importance of sustainable technology related to environmental protection and climate change and the effects of climate change on the world.

08.05.2023 197

08-05-202308-05-202308-05-2023