Vizyonumuz, Misyonumuz ve Biz

Vizyonumuz, Misyonumuz ve Biz

26.11.2021 264

 

VİZYONUMUZ

 

Öğrencilerimizin Ulu Önder Atatürk'ün ilke ve inkılaplarına bağlı, akılcı, hoşgörülü, demokrat, laik ve dürüst insanlar olarak yetişmelerini sağlamak. Öğrencilerimizin bireysel yeteneklerini dikkate alarak öğrenmelerini, bilgili, becerili, güvenli, işbirliği ve ekip çalışmasına yatkın bireyler olmalarını sağlamak. Dünyadaki bilimsel, teknolojik, ekonomik, sosyal gelişmeleri takip edebilecek hatta katkıda bulunabilecek seviyede mesleki bilgi ve beceriye sahip olmalarını sağlamak.

Kültürümüzü yaşatmakta gelenekçi, bilimi ve teknolojiyi takip etmekte yenilikçi, mesleki eğitimde yönlendiriciyiz.

 

MİSYONUMUZ

 

Bilim ve teknolojiyi yakından takip eden, ulusal kültürünü uluslararası kültürle yoğurabilen aynı zamanda yeniliklere açık, girişimci, yaracı, eleştirel, evrensel değerleri benimseyen, mesleki bilgi ve becerilerini ülkesine ve ulus ötesi düzeye aktarabilen bireyler yetiştirmek.

 

BİZ


İstiyoruz ki;

Okulumuzda çalışanlar ve öğrenciler gerekenleri yaparken kendilerinden emin olsun. Doğruları yaptıklarında alacakları tepkilerden korkmasın ve gerekenleri yerine getirmede endişeleri olmasın.

 

İstiyoruz ki;

Okulumuzda öğrenme temek ihtiyaç kabul edilsin ve öğrenciler öğretime aktif olarak katılsın.

 

İstiyoruz ki;

Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenmesi için her türlü fırsatın verildiğini bilsin.

 

İstiyoruz ki;

Öğrencilerimiz sektörde görev aldıklarında teknolojik donanıma sahip olarak eksiksiz göreve başlasın.

 

İstiyoruz ki;

Hepimiz gelişmek için çaba sarf edelim. Sorumluluklarımızın farkına vararak kaliteyi yaşam biçimimiz olarak ortaya koyalım...